Projectmanagement


Een overstap of grote implementatie kan kopzorgen met zich meebrengen. Natuurlijk wil je zo snel mogelijk live met de recent aangekochte software van AFAS. Maar wat als de planning in gevaar dreigt te komen? Je blijkt toch meer functionaliteiten vanaf de start nodig te hebben. Er zijn meer consultants nodig om de planning te halen. Ondertussen doet de interne organisatie zijn best, maar weet eigenlijk niemand waar ze nu eigenlijk mee bezig zijn. 


Tijd voor een projectmanager. Iemand die zorgt voor tijd-, kwaliteit- en geldbewaking. Als externe projectleider zetten we jouw bedrijf en de mensen binnen het bedrijf voorop. We weten waar de knelpunten (show-stoppers) liggen, welke functionaliteiten wanneer benodigd zijn (prioriteitstelling), wie op welk moment in actie moet komen (juiste persoon op de juiste plek) zonder daarbij het budget uit het oog te verliezen. Uiteraard zijn we ook jouw sparringpartner en zorgen we voor een goede informatieoverdracht tussen de stuur- en werkgroepen, zowel in- als extern. 

Software kan pas voor je gaan werken, als je het op de juiste manier gebruikt en direct vanaf de start goed aanpakt. Onze projectmanagers willen je hier graag bij helpen. 


Kop koffie?

Wil je jouw tijd, maar vooral dat van je medewerkers efficiënter besteden en is je interesse gewekt? De koffie staat bij ons altijd klaar, dus geef een belletje en kom eens langs. We bekijken direct de mogelijke oplossingen voor jouw bedrijf, zodat je snel resultaat gaat zien.

> Neem contact op!

> Download de brochure

> Naar de andere diensten


Neem direct contact op:


Bel: 020 - 8221850
Zwarteweg 121

1431 VL Aalsmeer

020 - 822 18 50

info@provisup.nl

> Onze kleine lettertjes

> Meer informatie, neem contact op


IBAN: NL 65 RABO 0322578302

BTW: NL 857909058 B01

KVK: 69534861