Implementatie en optimalisatie


Een implementatie kan niet zonder optimalisatie. De optimalisatie betreft in dit geval puur de bedrijfsprocessen. Dat is waar wij altijd beginnen op het moment dat er een implementatie voor de deur staat. Gebruikt jouw organisatie al een of meerdere modules van AFAS en ben je toe aan de volgende stap? Ook dit valt onder optimalisatie, maar dan voor directe tijd en geld winst. 

Mogelijkheden van AFAS Profit ERP

AFAS levert een compleet ERP softwarepakket uit. Hierin kun je de hele bedrijfsvoering verwerken. Onze consultants kunnen je bij alle modules van het pakket helpen. Wellicht heb je specifieke wensen, welke niet standaard in het systeem aanwezig zijn. Uiteraard zoeken we dan naar mogelijkheden om aan je wensen te kunnen voldoen.

Een ERP pakket bestaat uit meerdere onderdelen (modules). Je hoeft echter lang niet altijd vanaf de start, direct alles in gebruik te nemen. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Wanneer de keuze valt op meerdere modules in één keer, dan zorgen we uiteraard dat deze in de juiste volgorde en gefaseerd opgeleverd worden. Hierdoor heeft een wijziging in de ene module, direct zijn doorwerking op de andere.

Maak je al gebruik van een of meerdere modules binnen AFAS, maar wil je een nieuwe module in gebruik gaan nemen? Ook dan helpen onze consultants je graag bij die specifieke optimalisatie. Voor de volledigheid geven we een opsomming van de modules waar wij mee kunnen helpen. Dit omvat het complete ERP pakket, aangevuld met Insite en Outsite voor een directe koppeling naar de medewerkers en klanten: 

  • CRM
  • HRM
  • Financieel
  • Ordermanagement
  • Abonnementen
  • Projecten
  • Fiscaal
  • Insite (Intranet: toegankelijk voor de medewerkers)
  • Outsite (Website: te gebruiken als klant- of ledenportaal met koppeling naar AFAS Profit)


Kop koffie?

Wil je jouw tijd, maar vooral dat van je medewerkers efficiënter besteden en is je interesse gewekt? De koffie staat bij ons altijd klaar, dus geef een belletje en kom eens langs. We bekijken direct de mogelijke oplossingen voor jouw bedrijf, zodat je snel resultaat gaat zien.

> Neem contact op!

> Download de brochure

> Naar de andere diensten


Neem direct contact op:


Bel: 020 - 8221850


Zwarteweg 121

1431 VL Aalsmeer

020 - 822 18 50

info@provisup.nl

> Onze kleine lettertjes

> Meer informatie, neem contact op


IBAN: NL 65 RABO 0322578302

BTW: NL 857909058 B01

KVK: 69534861