Kom in ons netwerk!

Je bent gecertificeerd AFAS Expert en je passie ligt bij het helpen van bedrijven, door middel van optimalisering en automatisering van bedrijfsprocessen. Ben je toe aan nieuwe projecten en samenwerking? Meld je aan en kom in ons netwerk van AFAS Experts!


Wie zijn we?

Provisup is een jonge en snel groeiende organisatie. Als AFAS Experts weten we als geen ander dat samenwerking tussen experts onderling belangrijk is. Om te sparren, wanneer extra handen nodig zijn bij een project of wanneer je een aanvraag krijgt waar je op dit moment zelf geen tijd voor hebt. Dit gaat over en weer. Samenwerking staat bij ons op één, evenals doorpakken en persoonlijk contact. Als jij je in deze kernwaarden kan vinden en je jezelf daarnaast ziet als echte AFAS kenner in hart en ziel, dan komen we graag in contact. 


Wat zoeken we?

Wij zoeken AFAS Experts op alle gebieden en modules van AFAS. Je hoeft geen allrounder te zijn, kennis van een specifieke module is net zo waardevol:

- CRM
- HRM & Payroll
- Financieel & Fiscaal
- Abonnementen
- Projecten
- Ordermanagement


Daarnaast vinden we het belangrijk dat je bedrijfsprocessen (algemeen en/of specifiek binnen jouw specialisme) begrijpt en deze ook zelfstandig, in samenwerking met de klant, kan schrijven en inrichten in de AFAS software.  


Ons gezamenlijk doel


Ons doel is zoveel mogelijk bedrijven helpen bij het zo optimaal mogelijk werken met de software van AFAS. Het doel van onze samenwerking ligt in wederzijdse inzet van elkaars kennis en expertise. Denk hierbij aan tijdelijke detachering,  samenwerking bij een project maar ook aan onderlinge kennisdeling bij bijvoorbeeld nieuwe updates. 


Kom in actie!
 

Enthousiast geworden? Meld je nu aan! Stuur een mailtje, aangevuld met je CV naar Mariska Brouwer (Mariska@provisup.nl). Na ontvangst neemt zij contact met je op voor het maken van een kennismakingsafspraak. We kijken uit naar onze samenwerking! Zwarteweg 121

1431 VL Aalsmeer 

020 - 822 18 50

info@provisup.nl

> Onze kleine lettertjes

> Meer informatie, neem contact op


IBAN: NL 65 RABO 0322578302

BTW: NL 857909058 B01

KVK: 69534861