AFAS Support

 

Werken jij en/of je collega's dagelijks met de software van AFAS? Wellicht is het herkenbaar dat je soms tegen bepaalde vraagstukken aanloopt.  Er is een update geweest en nu loopt de workflow niet meer. Je hebt een nieuwe collega en die moet toegang tot bepaalde plekken in het systeem krijgen (autorisatie). Je kan net dat ene vinkje niet vinden of hebt nu hulp nodig bij een foutmelding. Kortom, je loopt ergens tegenaan en je kan hier wel wat hulp bij gebruiken. AFAS Support c.q. AFAS functioneel applicatiebeheer biedt voor deze vragen de uitkomst. 

 

Support op afstand

 

Een organisatie is altijd in beweging. Het softwarepakket van AFAS kan enkel succesvol voor je blijven werken, als het met de organisatie meegroeit en meebeweegt. Een kleine wijziging is door onze functioneel applicatiebeheerders vaak zo doorgevoerd. Je stuurt de vraag eenvoudig in via de klantportal. Wij beoordelen de vraag en bepalen welke actie benodigd is. Vervolgens kunnen we vanaf iedere werkplek inloggen* in jouw AFAS omgeving en helpen je snel weer op weg. Geen reiskosten en altijd snel geholpen. 

* Uiteraard kunnen we pas inloggen in jouw systeem, nadat je ons als gebruiker hebt aangemaakt en specifieke rechten hebt gegeven.  
 

Maar kan het ook op locatie? 

 

Afhankelijk van de vraag die gesteld wordt, bekijken we hoe complex en urgent het is en hoeveel tijd we verwachten kwijt te zijn. Soms is het nuttiger om enkele vragen te combineren. Bijvoorbeeld als het één, effect heeft op het ander. In dat geval kan het verstandiger zijn wél op locatie te komen. Of wellicht vindt je het gewoon prettiger om een hele of halve dag met onze consultant samen te werken. Uiteraard behoort dit ook tot de mogelijkheden en komen we graag naar je toe.

 

Heb je een vraag of wil je graag eens kennismaken, neem dan vrijblijvend contact op.

Bel: 085 - 800 6969 of mail naar info@provisup.nl

 

 

 

Zaagmolenlaan 4

3447 GS Woerden

Nederland

 

085 - 800 6969

info@provisup.nl

www.provisup.nl

 

> Onze kleine lettertjes

> Meer informatie, neem contact op

> Privacystatement

 

IBAN: NL 65 RABO 0322578302

BTW: NL 857909058 B01

KVK: 69534861

 

 

PROVISUP

 

Zaagmolenlaan 4

3447 GS Woerden

Nederland

 

085 - 800 6969

Contactformulier

info@provisup.nl