AFAS Implementatie

 

Geen enkele implementatie kan zonder optimalisatie. De optimalisatie betreft in dit geval de bedrijfsprocessen. Dat is waar wij altijd beginnen op het moment dat er een implementatie voor de deur staat. Samen met jou bekijken we de processen; waar valt winst te behalen in automatisering en welke processen hebben extra aandacht nodig? 

AFAS levert een compleet ERP softwarepakket uit. Hierin kun je de hele bedrijfsvoering verwerken. Onze consultants kunnen je bij alle modules van het pakket helpen. Wellicht heb je specifieke wensen, welke niet standaard in het systeem aanwezig zijn. Uiteraard zoeken we dan naar mogelijkheden om aan je wensen te kunnen voldoen. Indien nodig kunnen er koppelingen gemaakt worden met andere systemen.

Een ERP pakket bestaat uit meerdere onderdelen (modules). Je hoeft echter lang niet altijd vanaf de start, direct alles in gebruik te nemen. Wij helpen je bij het maken van de juiste keuzes. Wanneer de keuze valt op meerdere modules in één keer, dan zorgen we  dat deze in de juiste volgorde en gefaseerd opgeleverd worden. Hierdoor heeft een wijziging in de ene module, direct zijn doorwerking op de andere. Onze consultants helpen je bij de implementatie van het complete ERP pakket, aangevuld met InSite en OutSite voor een directe koppeling naar de medewerkers en klanten: CRM, HRM, Fiscaal, Projecten, Financieel, Abonnementen, Ordermanagement,  InSite (intranet) en OutSite (klant/leden portal)

 

Heb je een vraag of wil je graag eens kennismaken, neem dan vrijblijvend contact op.

Bel: 085 - 800 6969 of mail naar info@provisup.nl

 

 

 

Zaagmolenlaan 4

3447 GS Woerden

Nederland

 

085 - 800 6969

info@provisup.nl

www.provisup.nl

 

> Onze kleine lettertjes

> Meer informatie, neem contact op

> Privacystatement

 

IBAN: NL 65 RABO 0322578302

BTW: NL 857909058 B01

KVK: 69534861

 

 

PROVISUP

 

Zaagmolenlaan 4

3447 GS Woerden

Nederland

085 - 800 6969

Contactformulier

info@provisup.nl